Erasmus & Partnere i Aalborg

Som en naturlig følge af Erasmus og Partneres ekspansion – flere kunder, flere medarbejdere, flere kompetencer – etablerede Lasse B. Jørgensen og Thomas Ellitsgaard i 2019 en afdeling af ingeniørfirmaet i Aalborg.

Aalborg-afdeling giver fleksibilitet

Som rådgivende ingeniører i Aalborg kommer Erasmus & Partnere tættere på en lang række kunder, ligesom en Aalborg afdeling er attraktiv for medarbejdere med bopæl syd for Limfjorden. Erasmus & Partneres afdeling i Aalborg har desuden vist sig bekvem i forhold til afholdelse af møder med kunder, der flyver ind til Aalborg.

Alle fagområder – alle kompetencer

På trods af, at Erasmus & Partnere er relativt nyetableret som ingeniørfirma i Aalborg, rykkede afdelingen allerede i 2021 i større lokaler for at få plads til alle medarbejdere. Aalborg-afdelingen er tæt knyttet til hovedkontoret i Hjørring, og der sparres og trækkes på alle kompetencer på kryds & tværs af Limfjorden, så alle opgaver kan løses begge steder, uanset om det gælder konstruktioner, energirådgivning, installationer eller andre former for ingeniørrådgivning og tegningsarbejde.

Brandrådgivning i Aalborg

Aalborg-afdelingen har udviklet sig til centrum for Erasmus & Partneres brandrådgivning, her sidder bl.a. vores BK2 certificerede medarbejdere, der har erfaring med brandteknisk dokumentation i forbindelse med både erhvervs- og landbrugsbygninger samt etage- og udlejningsejendomme.

Læs mere om:

KONSTRUKTIONER     ENERGI     BRANDRÅDGIVNING   INSTALLATIONER  

Cookiepolitik