Brandteknisk rådgivning og flugtvejsplaner

 

I Danmark er sikkerhed og tryghed et fundamentalt funktionskrav til al byggeri – både i hverdagen og i tilfælde af brand eller andre nødsituationer.

Professionel brandrådgiver med fra projektstart

For at opnå optimale løsninger m.h.t. brandsikkerhed er det vigtigt, at en professionel brandrådgiver inddrages allerede i de indledende faser af et byggeri eller en renovering. De forskellige brandkrav, der stilles til et byggeri, kan influere på konstruktionernes design, brugen af materialer, indretningen af bygningen og dermed naturligvis også på projektets økonomi.

Brandteknisk rådgivning ved nybyggeri, til- og ombygning

Erasmus & Partnere A/S tilbyder professionel brandteknisk rådgivning både i forbindelse med nyt byggeri, og når det gælder til- og ombygning samt renovering af ældre bygninger. Rådgivningen omfatter bl.a. udarbejdelse af brandstrategirapport og brandteknisk eftervisning af bærende bygningsdele.

Vi tilbyder desuden attesteringer og kontrol ved vores certificerede brandrådgiver. - Samt vores certificerede statiker.

Flugtvejsplaner – Flugtvejs- og pladsfordelingsplaner

Erasmus & Partnere A/S udarbejder også flugtvejsplaner til butikker, kontorer, eventfora, skoler, etc. Vores flugtvejs- og pladsfordelingsplaner udføres naturligvis efter gældende krav, og med tanke på at planen skal fungere i en nødsituation, hvor der er risiko for, at de tilstedeværende mister overblikket.

Flugtvejsplanen – tryghed i en nødsituation

Ved en brand eller i en anden nødsituation skal alle tilstedeværende hurtigt kunne orientere sig om flugtveje og den aktuelt nærmeste vej ud af bygningen. En flugtvejsplan skal skabe tryghed hos brugerne af bygningen.
Hos Erasmus & Partnere A/S har vi stor ekspertise og mange års erfaring i at udarbejde flugtvejsplaner og rådgive i forbindelse med brandsikkerhed.

Kontaktperson brandteknik: Adm. direktør Thomas Ellitsgaard 2041 5640, thomas@erasmus.dk

Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik