Fundering

Rådgivende ingeniører Erasmus & Partnere udfører geoteknisk rådgivning i alle byggeprojektets faser.

Stor erfaring med fundering

En vellykket konstruktion bygger på et godt fundament. Ved ethvert byggeprojekt er det essentielt, at man har kendskab til jordens styrke, stivheds- og strømningsparametre på den aktuelle byggegrund, så man kan vælge den mest fordelagtige funderingsmetode. Hvis bygherren/beboerne skal undgå senere problemer med fundamentet, er det vigtigt, at det projekteres i overensstemmelse med både jordbundsforhold, og den bygning der planlægges på grunden. Hos Erasmus & Partnere har vi mange års erfaring med alle typer fundering og kan tilbyde professionel rådgivning.

Pålidelig geoteknisk rådgivning

Jordens egenskaber måles ved en geoteknisk undersøgelse, hvor der udtages jordbundsprøver. Erasmus & Partnere samarbejder med en række af landets førende specialister på området, og vi henviser meget gerne vores kunder til én af disse, så vi véd, at også projektets første faser er i sikre hænder.

Professionel projektering af fundament

Med den geotekniske undersøgelse som udgangspunkt tilbyder Erasmus & Partnere bl.a. projektering af fundamenter, støttemure, spunsvægge, pæleværker, skråningsstabilitet, o.l.

Kontaktperson geoteknik: Adm. direktør Thomas Ellitsgaard 2041 5640, thomas@erasmus.dk

Cookiepolitik