Installationer

Rådgivende ingeniører Erasmus & Partnere A/S udfører professionel teknisk rådgivning i forbindelse med installationer inden for bygge- og anlægssektoren.

Stor ekspertise og mange års erfaring

Når det gælder tekniske installationer, trækker vi på vores egen ekspertise og mangeårige erfaring inden for kloak, ventilation, vvs og el samt på vores netværk af kyndige samarbejdspartnere inden for specielle systemløsninger. På den måde sikrer vi, at alle opgaver løses på et højt fagligt niveau. 

Vi følger vores projekter til dørs

Hos rådgivende ingeniører Erasmus & Partnere A/S har vi stor erfaring med at beskrive de tekniske installationer i detaljer, således at kundens ønsker og behov opfyldes, og vi sikrer, at entreprenørens leverancer overholdes i den aftalte kvalitet. Vi beregner og optimerer installationerne i byggeriet med fokus på at sikre optimalt samspil mellem bygningen og de tekniske installationer. Vi følger gerne projektet hele vejen fra myndighedsprojekt til endt udførsel. 

Kyndig og pålidelig rådgivning om installationer til alle projekter

Erasmus & Partnere A/S har erfaring med - og kapacitet til - både større og mindre projekter, når det gælder rådgivningsopgaver vedrørende tekniske installationer.

Kontaktperson VVS, Ventilation, El:
Jesper R. Poulsen 9623 4601, jesper@erasmus.dk

Kontaktperson Kloak, Byggemodning:
Niels Chr. Hansen 9623 4609, nch@erasmus.dk

 

Cookiepolitik