Statiske beregninger - certificeret statiker

Vi er specialister i statik og konstruktionsteknik, når det gælder bygge- og anlægssektoren. Vores konstruktionsteam har stor erfaring og en bred viden, der bl.a. udnyttes i samarbejde med arkitekter, offentlige myndigheder, entreprenører, husfabrikanter, byggefirmaer og private. Vi rådgiver professionelt om konstruktioner, uanset om projektet gælder nybyggeri, ombygning, tilbygning, renovering eller nedrivning – ligesom vi har værdifuld erfaring indenfor udvikling af byggesystemer.

Pålidelig statisk rådgivning

Statiske beregninger dokumenterer, at de bærende konstruktioner i et byggeri opfylder gældende normer og krav mht. styrke og anvendelse. Som professionelle tekniske rådgivere er vi naturligvis altid fuldt opdaterede med hensyn til de nyeste krav, standarder, muligheder og tiltag inden for bygge- og anlægssektoren.

Certificeret statiker

Vi tilbyder udførelse af attesteringer og kontrol ved certificeret statiker - for at overholde kravene i BR18 skal en certificeret statiker være involveret i projektering og kontrol ved al byggeri i konstruktionsklasse 2-4.  Den certificerede statiker har til opgave at sørge for dokumentation af de tekniske forhold, så kvaliteten og sikkerheden i forbindelse med konstruktioner/ændring af konstruktioner sikres.

Vi tilbyder også rådgivning ved certificeret brandrådgiver.

Bredt kompetencefelt

Vores konstruktionsteam spænder fagligt bredt, og blandt vores kernekompetencer er også anvendelse af træ som byggemateriale. Både i traditionel form af spær, søjler, fuldtømmer timber frames og som elementbyggeri.

Vi har desuden stor erfaring med beregning af betonelementer til bl.a. boligbyggeri, etageejendomme samt større erhvervs-/landbrugsbygninger.

Derudover har vi i mange år arbejdet med udvikling af byggesystemer i træ, stål og beton. Vi har bl.a. stået for produktudvikling og kvalitetssikring af en række træbaserede byggesystemer - med miljørigtig projektering og energioptimering af byggeriet til følge.

Store og små projekter

Konstruktionsteamet hos Erasmus & Partnere arbejder med både større og mindre projekter – fra enkle bjælkeeftervisninger til stålkonstruktioner og totalrådgivning i forbindelse med omfattende projekter. Vi arbejder altid løsningsorienteret og med tæt kontakt til kunden.

Kontaktperson statiske beregninger:
Simon Markussen - certificeret statiker til KK2
9623 4562
, simon@erasmus.dk

Cookiepolitik