Første spadestik til familieboliger i Gjøl

1. marts tages det første spadestik til 8 dejlige familieboliger på Vinkelen i Gjøl. Boligerne opføres som 3- og 4-værelses rækkehuse i to etager efter passivhus standard. Der bliver 4 boliger i hver række, og husene er designet som ’upside-down’ boliger med køkken/alrum/stue på 1. sal for at udnytte den fantastiske udsigt mod Limfjorden. Boligerne får hver deres hyggelige uderum, og der projekteres desuden fælles p-plads og grønne udearealer.

Boligerne er tidssvarende, funktionelle og tilpasset den moderne families behov. Her er rene linjer, rengøringsvenlige overflader og ingen overflødige detaljer. Samtidig er rummene nemme at møblere og sætte sit eget præg på.
Rækkehusene kommer til at fremstå med pudsede facader i stueplan, medens 1.-salen beklædes med træ, og alle inddækninger udføres i zink.

Rækkehusene er tegnet af Bjerg Arkitektur og opføres med Domea Aabybro som bygherre. Erasmus & Partnere rådgiver Bjerg Arkitektur i forbindelse med bærende konstruktioner, fundament, kloak, afvanding, el, VVS og ventilation.

De første familier kan forvente at flytte ind i januar 2019.

Cookiepolitik