Velkommen til to nye BK2 certificerede brandrådgivere

Vi tog hul på arbejdsåret 2021 ved at byde 2 nye medarbejdere velkommen hos Erasmus & Partnere. Erik Sommer og Gunner Olesen er begge BK2 certificerede brandrådgivere og har begge arbejdet med brandrådgivning i en række år.

Brandrådgivning bliver også deres arbejdsområde her hos os, og med Erik og Gunner på holdet styrker vi vort brandteam betydeligt og kan påtage os endnu flere og mere omfattende opgaver på området.

Erik og Gunner har hver især en baggrund, der giver dem stor indsigt i bygningers konstruktion og de materialer, der benyttes i dagens byggeri, ligesom de har stor erfaring med fra en række tidligere stillinger.

Erik Sommer er oprindelig uddannet bygningssnedker og uddannede sig derefter til byggetekniker. Han har senere lagt en CFPA-E brandteknisk diplomuddannelse og en ledelsesuddannelse oveni og er nu certificeret brandrådgiver – Brandklasse 2. Erik har tidligere arbejdet som bl.a. brandrådgiver, teknisk rådgiver, tegnestueleder, projektleder og teamleder, og har en uvurderlig all round erfaring og indsigt i byggerier af forskellig art.

Gunner Olesen startede sin karriere som tømrer og arbejdede senere efter en uddannelse til bygningskonstruktør hos bl.a. entreprenører og bygningsmyndighed. Senest har Gunner suppleret med den brandtekniske diplomuddannelse CFPA-E, og han blev BK2 certificeret i 2019. Gunner har erfaring fra tidligere stillinger som bl.a. projektleder, byggesagsbehandler og bygningskonsulent og har arbejdet med en bred vifte af byggeprojekter fra boliger og offentligt byggeri til erhvervs- og landbrugsbygninger.

Cookiepolitik