Velkommen til Charlotte Houbak

Charlotte læser til bygningskonstruktør på UCN i Aalborg, og efter 2 ½ års studier er hun nået frem til sin praktikperiode. De næste 6 måneder får hun mulighed for at teste studiets teori af i praksis og finde ud af, hvordan en bygningskonstruktørs arbejdsdag kan se ud i ’det virkelige liv’ her hos Erasmus & Partnere.

Charlotte er kommet vidt omkring i sit studie og har dækket emner som bl.a. konstruktioner, tekniske installationer, tegninger, energioptimering og processtyring. Nogle af de emner, der har fanget Charlottes interesse, er brandsikkerhed, energi og bæredygtigt byggeri, som vi naturligvis kommer til at sætte fokus på gennem hendes praktikperiode.

Charlotte er allerede kommet godt i gang - under kyndig vejledning fra Torkild, der er fagleder på brandområdet, er hun i gang med at udarbejde brandstrategier for et af vores byggeprojekter, og Morten, vores fagleder indenfor energi og indeklima, er i færd med at klæde hende godt på til at udføre energiberegninger.

Vi skal også have vores bæredygtighedsekspert, Rebekka, på banen, og her vil Charlotte blive instrueret i bl.a. LCA-beregninger, klimaberegninger og DGNB-certificeringer – en ordentlig mundfuld, men med Charlottes indstilling og gå-på-mod bliver det helt sikkert ikke noget problem.

Gennem praktikperioden vil Charlotte blive koblet på diverse projekter, hvor hun får mulighed for at udnytte sin viden fra studiet og arbejde med forskellige aspekter af et byggeri.

Vi glæder os til at arbejde sammen med Charlotte de næste måneder.

Cookiepolitik