Dronninglund Efterskole

ARKI-BYG ApS har valgt Rådgivende ingeniører Erasmus & Partnere A/S som hovedrådgiver i forbindelse med opførelsen af ny værelsesfløj på Dronninglund Efterskole i Nordjylland.

Elever i inspirerende, nye omgivelser

Som rådgivende ingeniører har vi været med til at give efterskolens elever skønne, moderne værelser, praktiske badeværelser der fungerer, og et opholdsrum der indbyder til samvær og afslapning, når dagens opgaver er klaret.

Efterskole i frisk og moderne snit

Rådgivende ingeniører Erasmus & Partnere A/S har stået for den tekniske projektering af værelsesfløjen, der ligesom efterskolens musikhus, hvor Erasmus & Partnere også har været på banen, er opført i sprød minimalistisk stil med udvendig træbeklædning og store glaspartier, der inviterer omgivelserne indenfor og giver eleverne udsyn.

Komfort og sikkerhed i fokus

Værelserne er indrettet, så eleverne har plads til lektielæsning, søvn og afslapning og deler 2 og 2 om et godt indrettet badeværelse. Eleverne har desuden et fælles sofahjørne, hvor dagens oplevelser kan diskuteres. Erasmus & Partnere har sammen med ARKI-BYG ApS og bygherren lagt vægt på at vælge miljøvenlige og energirigtige løsninger, sådan at skolens elever færdes i et sundt og inspirerende fysisk miljø.

Cookiepolitik