Ny tegner med bred baggrund – VELKOMMEN til Elena

Vi har udvidet vores travle tegneteam med Elena Pribylova, der tager en pause fra studierne på Aalborg Universitet for at fordybe sig i tegneopgaver i forbindelse med vores byggeprojekter. Elena, der i udgangspunktet er ansat i en projektstilling, har en bred uddannelsesmæssig baggrund med uddannelser til både teknisk designer fra Aalborg tekniske skole og bygningskonstruktør fra UCN samt den første del af en kandidat i byggeledelse og bygningsinformatik.

Elena har arbejdet som produktionstegner og teknisk designer og indsamlet værdifuld erfaring og viden via diverse byggeprojekter – viden og erfaring, som hun fint kan udnytte i sit arbejde hos os. Elena kommer til at arbejde med både 2D og 3D tegninger og vil primært komme til at arbejde med større byggeprojekter – etageejendomme, rækkehuse, boligblokke, ol.

Elena får sin faste plads på hovedkontoret i Hjørring men vil også komme til at arbejde sammen med ingeniører og tegnere på vores Aalborg-kontor – ligesom hun får mulighed for at sparre med kolleger i begge afdelinger.

Cookiepolitik