Miljørigtigt hovedkontor til internationalt Brønderslev-firma

Green Instruments, der med den maritime verden som hovedmålgruppe producerer højteknologisk måleudstyr, er vokset ud sine lokaler i Brønderslev og planlægger en større udvidelse i tråd med firmaets miljørigtige profil. Der opføres ny 2-plans administrationsbygning på 800 kvm, og den eksisterende bygning bygges om.

Administrationsbygning som passivhus

For Green Instruments er de grønne værdier vigtige, og i Bjerg Arkitektur har firmaet fundet en samarbejdspartner, der i samme høje grad fokuserer på at agere miljørigtigt. Green Instruments ønskede sig et energieffektivt og komfortabelt domicil, og arkitektfirmaet, der er specialister i klimarigtig arkitektur, har slået stregerne til en flot, ny administrationsbygning, der hviler på passivhus-principper. For Green Instruments (www.greeninstruments.com) og Bjerg Arkitektur (www.bjerg.nu) er det vigtigt, at den nye bygnings energiforbrug bliver så lavt som muligt, derfor bygges den med forholdsvis lukkede facader mod nord, øst og vest og med en åben glasfacade, der kan udnytte solvarmen, mod syd.

Miljømæssig gevinst til samme pris

Bjerg Arkitektur og Green Instruments lægger vægt på at vise, at passivhusbyggeri ikke koster mere end andet byggeri – kvadratmeterprisen i den nye administrationsbygning bliver meget lav.

Her rådgiver Erasmus & Partnere

Erasmus & Partnere rådgiver Bjerg Arkitektur i forbindelse med konstruktioner og brand og udfører DKV-plan samt tegningsarbejde.

Cookiepolitik