Spændende villa i Støvring

Erasmus & Partnere har projekteret de bærende konstruktioner til en superflot, moderne villa, der opføres i Støvring syd for Aalborg. Familieboligen er tegnet af Arkitektfirmaet Hovaldt i Vraa og tilpasset grunden.

Familievenlig indretning

Villaen ligger i et nyt boligområde mellem marker og fredede områder og med grøn udsigt fra de fleste rum. De 233 kvm er familievenligt indrettet, med plads til at familien kan være sammen om forskellige aktiviteter i køkken/alrum og aktivitetsrum, men også med hyggekroge hvor man kan slappe af i sit eget selskab.

2 plan med udsigt

Huset opføres i 2 plan – en underetage formet som en trapez, hvor de fleste af boligens rum er lagt. Overetagen fylder den ene side af trapez’en med bl.a. udsigtsstue og en overdækket altan, hvorfra de grønne omgivelser vil kunne nydes året rundt. Familien får kort vej til stisystemet i den fredede Marstup dal, til områdets stendysse og til oplevelser ved å og sø. Det nye boligområde ligger desuden kun 1 km fra motorvejen, og til Aalborg centrum er der ca. 25 minutters kørsel.

Materialevalg understøtter villaens design

Villaens enkle linjer accentueres i facaderne med brug af lyse mursten, mindre arealer med hvidt puds samt træ, ligesom de store vinduespartier giver boligen et lyst og indbydende indtryk.

Cookiepolitik