Hollænderhusene i Vallensbæk

Erasmus & Partnere A/S har udført både ENERGIBEREGNINGER og STATISKE BEREGNINGER i forbindelse med en fase af byggeriet Hollænderhusene i Vallensbæk øst for København.

Inspiration fra Hollands gavlhuse

Det er ikke svært at se, hvorfra inspirationen til rækkehusenes facader kommer, og navnet ’Hollænderhusene’ er både passende og hyggeligt. Rækkehusene er alle i to etager og stikker her af fra deres hollandske forbilleder, der ofte har både 3, 4 og 5 etager. Arkitekterne bag Hollænderhusene i Vallensbæk har i stedet valgt at lade bygningerne fylde lidt mere i bredden for at skabe rum, der passer til danske familiers behov.


Familievenligt byggeri i attraktivt område

Hollænderhusene, der er klar til indflytning i oktober 2017, opføres i 3 størrelser – 112 m², 120m², 136 m². Der er tidligere opført huse med andre størrelser i bebyggelsen, der ligger ca. 20 min. S-tog kørsel fra København. Boliger med gennemtænkte løsninger, grønne områder, legepladser, børnehave, skole og indkøbsmuligheder gør Hollænderhusene til et attraktivt sted at slå sig ned for både familier, par og enlige.

Cookiepolitik