Mere plads til aktiviteter på Ingstrup Efterskole

Elever og lærere på Ingstrup Efterskole har længe haft brug for mere plads til aktiviteter, og nu realiseres planerne om at udvide efterskolens idrætshal. Det er Arkitekthuset Vodskov (www.arkitekthusetvodskov.dk), der har fået kabalen med kvadratmeter, ombygning og pris til at gå op.

Ved at bygge til den eksisterende hal og bryde gennem muren enkelte steder skabes der helt nye rammer og luft omkring elevernes træning. Nyt indgangsparti og et socialt område med adgang til bl.a. nye tribuner, klatrevæg og tumlecafé leder til den del af tilbygningen, der er i to plan og giver plads til nye træningsrum og depoter. I underste etage bliver der indrettet fitnessafdeling og stort redskabsrum, og på 1. sal finder skolens populære dance-lektioner sted, ligesom der er plads til at puste ud efter anstrengelserne.

Tilbygningerne opføres i røde mursten lige som den oprindelige idrætshal, men hvor denne har saddeltag får den nye afdeling fladt tag med zinkinddækninger. Zink anvendes også i dekorative felter på facaden samt omkring en række vinduespartier.

I forbindelse med byggeriet har Erasmus & Partnere ansvar for bl.a. bærende konstruktioner, energi, lyd, ventilation, kloak, vvs, brand, fagtilsyn og konstruktionstegninger.

Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik