Spændende kaffebar ved Lalandia Billund

Familieparken Lalandia i Billund udvider med endnu et spændende restauranttilbud – en kaffebar i den svenske coffee shop-kæde Espresso House. Kaffebaren opføres som en selvstændig og iøjnefaldende bygning ved indkørslen til feriecentret.

Restaurant i glas og træ

Den nye restaurant opføres som en halvcirkelformet bygning – en vifteformet glaspavillon – hvor de praktiske funktioner lægges mod nord i en stor træbeklædt ’karnap,’ der følger restaurantens runding. ’Karnappen’ udføres med præfabrikerede vægkassetter med facadebeklædning. Selve restaurationslokalet er lyst og luftigt med udsigt gennem glaspartier, der strækker sig fra gulv til loft. Lokalet indrettes med Espresso House kaffebar samt en rummelig afdeling med borde og stole. Der er desuden planlagt overdækket udeafdeling, hvor gæsterne kan nyde deres kaffe eller mad på lune dage. Bygning og udeområde får tag af tagpap og præfabrikerede tagkassetter.

Bærende konstruktioner til Lalandia

Den nye Lalandia-restaurant er tegnet af Arkitektfirmaet Kloden. Erasmus & Partnere er ansvarlig for projektering af træelementer samt for projekteringen af bygningens bærende limtrækonstruktion, der leveres af Lilleheden A/S.

Cookiepolitik