Vi byder VELKOMMEN til Søren Reiter

Søren Reiter er vores nye konstruktionsingeniør – uddannet på Vitus Bering CVU i Horsens og med masser af erfaring fra en række forskellige stillinger. Søren har i størstedelen af sin karriere udnyttet sin ingeniørbaggrund i forbindelse med projektledelse af diverse større og mindre bygge- og anlægsprojekter og kun i mindre grad beskæftiget sig med traditionelle konstruktionsopgaver som projektering af bærende konstruktioner.

Søren har bl.a. været involveret i byggeri af boligblokke, bygningsvedligehold på Thulebasen, anlæggelse af landingsbaner, opførelse af vindmølleproduktionshal og vedligehold af forsvarets ejendomme.

Nu har han imidlertid fået lyst til at vende tilbage til de statiske beregninger – til det rent ingeniørfaglige, som han har savnet at arbejde med. Projektering af bærende konstruktioner bliver Sørens hovedopgave hos Erasmus & Partnere, men udover at få mulighed for at fordybe sig i komplicerede beregninger, kan Søren også forvente, at vi vil benytte os af hans veludviklede evne til at tænke ud af boksen.

Søren kommer til os fra en stilling som entrepriseleder hos Færch & Co. efter ansættelser hos bl.a. Forsvarets Ejendomsstyrelse og MT Højgaard.

Cookiepolitik