Nye rækkehuse i Lystrup ved Aarhus

I Lystrup 10 km nord for Aarhus bliver en nedlagt discountbutik snart til en række dejlige og tidssvarende familieboliger. De nye beboere på Lystrupvej rykker ind i et allerede etableret nabolag med haver, god infrastruktur og grønne områder. 

Discountbutikken rives ned og giver plads til 7 rækkehuse, der hver er på 106-109 kvm og indrettet funktionelt med køkken/alrum/stue i åbent plan, soveværelse med eget bad, samt yderligere to værelser, gæstetoilet og entré med opbevaring. De lyse boliger får alle en lille have med terrasse, ligesom der opføres carport og skur i forbindelse med boligernes indkørsel.

Rækkehusene, der opføres af JBL Murer-Tømrerfirma, får facader i Randers Tegl, på gulvene lægges fliser og træ, og de store vinduer i køkken/alrum trækker godt med lys ind i boligernes fællesrum.

Omkring rækkehusene udlægges et areal som fælles rekreativt område. 

Erasmus & Partnere er totalrådgiver på projektet og har ansvar for bl.a. konstruktioner, energi, VVS, ventilation, el og brand og udfører desuden byggetegninger i forbindelse med opførelsen af rækkehusene.

Cookiepolitik