Royal Arena CPH

Erasmus & Partnere A/S er rådgivende ingeniører på en underentreprise ved Facadeentreprenør HSHansen i forbindelse med opførelsen af den nye Royal Arena.

Spændende design og højt ambitionsniveau i Ørestaden

Arenaen, der er tegnet af et designteam bestående af 3XN, HKS Architects, Arup, ME Engineers og Planit-ie, har allerede tiltrukket sig opmærksomhed på verdensplan pga. både arkitektur, funktionalitet, akustik og publikumskomfort. Den topmoderne arenasal i Ørestad Syd kan skaleres til større og mindre begivenheder og bliver bl.a. udstyret med banebrydende nyt akustisk design.

Events og bygning i verdensklasse

Royal Arena bliver med sit skandinaviske formsprog og topmoderne indretning et flot vartegn for byen og et spektakulært centrum for events og arrangementer inden for kultur, musik og sport.

Her har Erasmus & Partnere rådgivet

Erasmus & Partneres rådgivning omfatter projektering af 'finnerne' - de dekorative trælameller, der dækker en stor del af arenaens facade med ca. 1 meters mellemrum. Arbejdet med at optimere de 234 finner, der er 70 cm brede og op til 26 m høje har været utroligt spændende. Lamellerne danner et smukt bølgende bånd rundt om bygningen og virker som en semitransparent facade, der vil give både ind- og udkig og lade arenaen fremstå som en lysende skulptur, når den tages i brug i 2017.

Læs mere om Royal Arena / Copenhagen Arena her

Cookiepolitik