Svanepark – nyt lejlighedsbyggeri i Hjørring

De nye boliger på Svanelundsbakken får en fin placering i Hjørring midtby med kort afstand både til shopping og kulturtilbud samt til byens populære grønne områder, bl.a. byparken Svanelunden med sø, springvand og restaurant.

Blandet boligtilbud

Boligerne, der er første etape af et større byggeprojekt med i alt 55 lejligheder, opføres i kvalitetsmaterialer, og alle lejligheder får enten balkon eller terrasse. Ejendommen opføres med parkering og opbevaring i kælderetagen samt 3 etager med lejligheder i varierende størrelse fra 80 til 250 kvm. Byggeriets 4. etage udnyttes til eksklusive penthouse-lejligheder. En del af lejlighederne udbydes som andelslejligheder, mens de resterende sælges som ejerlejligheder.

Brix|Nordberg tegner – Erasmus & Partnere rådgiver

Bag projektet står ejendomsudvikleren Lars Kjærgaard, der har flere planer for området syd for jernbanen. Arkitekterne Brix|Nordberg (www.bnark.dk) har tegnet de nye lejlighedsblokke, der kommer til at stå flot og skarpt mod omgivelserne med facader i sten, hvidt puds, træ og med balkoner i glasafskærmning. Erasmus & Partnere rådgiver i forbindelse med konstruktioner, energi, lyd, brand og VVS, mens Arne Andersen Vrå (www.arne-andersen.dk) er hovedentreprenør på byggeriet.

 1. spadestik tages den 1. marts, og de første lejligheder forventes at være klar til indflytning i sommeren 2020.

Cookiepolitik