Boliger

Erasmus & Partnere A/S har stor erfaring med rådgivning i forbindelse med opførelse af boliger. Uanset om det gælder private villaer, rækkehuse, etageejendomme – nybyggeri, renovering, tilbygning – er vi klar med kompetent sparring og udfører tekniske beregninger af høj kvalitet.

Kompetent og pålidelig rådgivning

Vi tilbyder kompetent teknisk rådgivning, uafhængigt af hvilken stilart og materialer boligen/boligerne opføres i. Uanset om der er praktisk typehus, arkitekttegnet unikaarkitektur, passivhus, stråtækt idyl, moderne boligblokke eller feriehus på tegnebrættet har Erasmus & Partnere A/S kompetencen og erfaringen til at udføre pålidelig og opdateret rådgivning. Vi arbejder med konstruktioner i bl.a. træ, beton og stål, og er en desuden en anerkendt samarbejdspartner i forbindelse med udvikling af nye byggesystemer.

Erasmus & Partnere A/S spænder bredt som rådgivere

Erasmus & Partnere A/S yder teknisk rådgivning til både større og mindre projekter – fra totalrådgivning til simple beregninger og eftervisninger. Vi udfører statiske beregninger, er specialister i energioptimering, udfører energiberegninger efter BR’15 og Bygningsklasse 2020 og er desuden godkendt som BedreBolig-rådgiver.

Erasmus & Partnere A/S rådgiver både professionelle og private bygherrer.


Statiske beregninger

Energirådgivning

Lydberegninger

Cookiepolitik