Arkitekt:
Bjerg Arkitektur

Lokation:
Hjørring

Størrelse:
104 kvm x 2

Udførende:
-

Ingeniørydelser:
Projektering af bærende konstruktioner

Hent PDF

Se billeder

Attraktiv dobbeltvilla i Hjørring

Æblehaven er et nyt boligområde i den vestlige del af Hjørring. Her har Bjerg Arkitektur sat stregerne til et flot dobbelthus, hvorfra beboerne kan nyde udsigten til et nyt og spændende boligområde omgivet af marker og med kort vej til by, skov og strand.

Rummelig minimalisme

De to boliger på hver 104 kvm er stringent og funktionelt indrettet, uden at der er givet køb på hverken komfort eller mulighed for at skabe hyggelige kroge. De minimalistiske rammer i hovedrummet tilpasser sig stort set enhver stil og boligindretning, uanset om beboerne ønsker at fremhæve de smukke, enkle linjer i bygningen eller foretrækker at lade møbler og andre elskede ejendele spille hovedrollen.

Funktionel indretning

Husenes rummelige opholdszone er indrettet med en praktisk køkkenafdeling og god plads til både spiseafdeling og en opholdsafdeling. Hele rummet nyder godt af det flotte lysindfald fra de store gulv-til-loft glaspartier i gavlen. Man har undgået, at de store vinduer står som store tomme flader ved at inddele i dem mindre partier i et nærmest Mondrian-agtigt mønster – uden at spærre for alt det gode lys.
Ud over det indbydende opholdsrum har huset 2 værelser, bad og bryggers/entre samt carport, terrasse og overskuelig have, der ligger ud til grønt fællesareal.

Ingeniørarbejde

Erasmus & Partnere har som rådgivende ingeniører haft ansvaret for de bærende konstruktioner i forbindelse med projekteringen af dobbelthuset i Æblehaven.

Cookiepolitik