Arkitekt:
UBN ARK

Lokation:
Aalborg

Størrelse:
5600 kvm

Udførende:
-

Ingeniørydelser:
Konstruktioner, lyd, energi, el, vvs, ventilation og kloak

Hent PDF

Se billeder

Bynære moderne boliger på ’Eternitten’ i Aalborg

Det, der før var et 365.000 kvm stort fabriksområde, er i dag et spændende byområde, hvor boliger, shopping og kontorer skyder op næsten fra dag til dag, og hvor planen er at skabe en innovativt, familievenligt og klimaoptimeret bydel gennem ombygning, renovering og nybyggeri. Kildestrømmen – 3 boligblokke med 75 komfortable boliger – er en del af denne udvikling.

Gennemtænkte boliger

De 3 punkthuse, der er tegnet af UBN ARK for KD Boliger, er vendt mod vest og tegnet sådan at langt de fleste boliger har altan mod eftermiddagssolen. Ejendommene er opført som 5-etages blokke med 5 lejligheder på hvert plan. Boligerne er på 58-84 kvm og indrettet med henholdsvis 1 og 2 soveværelser, kombineret køkken/alrum/ophold samt moderne badeværelse.

Minimal arkitektur kombineres med kvalitetsmaterialer

Lige linjer, der blødes op af blødstrøgne teglsten i afvekslende rødbrune, sorte og gule farver, giver Kildestrømmen sin karakteristiske identitet mellem de mange nye boligblokke på Eternitgrunden. Bag de smukke minimalistiske facader er boligerne indrettet med fokus på beboernes komfort. Velproportionerede vinduespartier, altaner, god udnyttelse af kvadratmeterne, gulvvarme, effektiv ventilation har resulteret i en række attraktive og populære boliger.

Teknisk rådgivning

I forbindelse med projekteringen af de 3 punkthuse har Erasmus & Partnere rådgivet om bærende konstruktioner, energi, el, vvs, ventilation, kloak og lyd.

 

Cookiepolitik