Arkitekt:
Tegnestuen Skagen

Lokation:
Klitrosevej, 9990 Skagen

Størrelse:
168, 179 og 194 m²

Udførende:
-

Ingeniørydelser:
Konstruktioner
Energiprojektering
Fagtilsyn

Hent PDF

Se billeder

Énfamiliehuse i Gammel Skagen

Okkergule mure, røde tegltag med hvidtede kantoverstrygninger og sort træværk. Sådan ser et traditionelt skagenhus ud – og sådan ser de 3 moderne skagenhuse på Klitrosevej, hvor Erasmus & Partnere har været tekniske rådgivere, ud.

Eksklusive nye skagenboliger i traditionel stil

De 3 eksklusive villaer, der er opført i kvalitetsmaterialer og med øje for detaljer, har en formidabel beliggenhed i det unikke miljø i Gammel Skagen. Arkitekten har sørget for, at de forholdsvis store villaer fint passes ind mellem nabobygninger i samme stil, så den populære Skagenbydel fremstår som en attraktiv og ensartet enklave med markante gule mure og røde tag. De sortmalede udbygninger i træ sender hilsner tilbage til skagenfiskernes tjærede udhuse, hvor udtjente joller udgjorde taget.

Udsat beliggenhed kræver ekstra af konstruktionen

Husene ligger i en klynge få meter fra strand og hav, og den udsatte beliggenhed stiller store krav til de konstruktioner og materialer, der er benyttet. Både mur og tag kræver ekstra forankring, så der ikke sker skader under de storme, der jævnligt hærger den jyske kyst.

Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik