Arkitekt:
-

Lokation:
Borgmester Jørgensens Vej, Aalborg

Størrelse:
648 m²

Udførende:
-

Ingeniørydelser:
Teknisk rådgivning - optegning af bygning, projektering af konstruktioner, energirådgivning

Hent PDF

Se billeder

Sohngårdsholm Slot - eksklusive lejligheder

Rådgivende ingeniører Erasmus & Partnere A/S har ydet teknisk rådgivning i forbindelse med ombygningen af det gamle Sohngårdsholm Slot i Aalborg. Slottet, der har fået nyt liv som eksklusive lejligheder og kontorlokaler, blev i 2014 opkøbt af en lokal ejendomsinvestor.

Erasmus & Partnere rådgiver ved renovering af slot

Sohngårdsholm Slot er opført i renæssancestil, og bygningen har gennem årene været ramme om mange spændende historier og haft en lang række ejere. Før den nuværende – meget omfattende – modernisering og ombygning rummede den markante hovedbygning bl.a. en af byens meget roste gourmetrestauranter.

Fra slot til moderne boliger

Sohngårdsholm Slot er i sin nuværende form opført i 1886, og det fornemme ydre gemmer i dag på de skønneste lejligheder i luksusklassen og flotte, tidssvarende kontorlokaler. Slottet var i meget dårlig stand inden den gennemgribende renovering og ombygning fandt sted, men i dag skaber de gamle mure en stemningsfuld ramme om moderne liv i de velindrettede boliger, hvor lyset strømmer ind gennem de store småsprossede vinduer. Omkring slottet ligger et 4.000 kvm stort parkanlæg.

Her har Erasmus & Partnere A/S rådgivet

Erasmus & Partnere A/S har forestået den tekniske rådgivning, herunder optegning af bygningen, projektering af bygningens konstruktioner samt energirådgivning.

Cookiepolitik