Arkitekt:
Vendia Boligbyg A/S

Lokation:
Myrdalstræde, 9220 Aalborg Øst

Størrelse:
-

Udførende:
Vendia Boligbyg A/S

Ingeniørydelser:
Konstruktioner

Hent PDF

Se billeder

Ungdomsboliger i Aalborg

Vendia Kollegiet ligger i forbindelse med Aalborg Universitet i Aalborg Øst med kort vej til bl.a. Universitetsbiblioteket, Det Humanistiske Fakultet og en række af universitetets institutter samt dele af administrationen. Beboerne på kollegiet har desuden kort vej til Kulturcentret Gigantium med bl.a. sportsarrangementer, svømmehal samt idræts- og ishaller, mens der er ca. 6 km ind til Aalborg centrum. Kollegiet ligger med komfortabel gåafstand til Universitetets kantine, café, indkøb samt universitetets fælleshave med højbede og bålplads.

80 boliger til unge under uddannelse

Vendia Kollegiet består af i alt 80 ungdomsboliger, der kan lejes af unge under uddannelse. Kollegiet består af 46 1-værelses lejligheder og 34 2-værelses lejligheder – 4 af lejlighederne er opført som handicapvenlige med brede døre samt tilrettet bad. Kollegiets beboere kan benytte faciliteterne i fælleshuset – her er der stort køkken, festsal der kan lejes til diverse arrangementer, tv-stue samt moderne vaskeri.

Rækkehuse med adgang til grønne områder

Kollegiet er opført som 12 rækkehuse i to etager med adgang til boligerne på øverste etage via en fælles udendørs gang/altan. Blokkene er anlagt, så der dannes grønne uderum til ophold og aktiviteter mellem bygningerne. Beboerne i underste etage råder over hver sin lille flisebelagte terrasse, mens overboerne har fransk balkon og desuden kan benytte adgangsvejen på 1. etage.

Her har Erasmus & Partnere rådgivet

Erasmus & Partnere har udført statiske beregninger og stabilitetsberegninger i forbindelse med projekteringen af kollegiet, der bl.a. er opført med letbetonvægge.

Cookiepolitik