Arkitekt:
X-PO Arkitekterne

Lokation:
Landsby uden for Hillerød

Størrelse:
230 kvm

Udførende:
-

Ingeniørydelser:
Bærende konstruktioner og energiberegning

Hent PDF

Se billeder

Flot villa i Hillerød

Villaen, der er bygget i et dejligt villakvarter i en landsby uden for Hillerød på Sjælland, er tegnet af X-PO arkitekterne.

230 velindrettede kvm

Huset ligger i et roligt boligkvarter med skov og vandløb og er konstrueret som en vifte, der åbner sig med store glaspartier og højloftede rum mod haven og lyset, medens facaden mod vej og indkørsel er mere lukket og ydmyg med færre og mindre glaspartier samt mindre loftshøjde. Gennemtænkte løsninger får inde- og uderum til at hænge flot sammen, og de 230 kvm er godt udnyttet og danner en både funktionel og hyggelig base for en travl familie. På havesiden skyder to korte fløje med henholdsvis stue/opholdsafdeling og forældreafdeling med soveværelse og bad sig ud og skærmer for terrassen.

Stram modernistisk stil som ramme om moderne familieliv

Med sine enkle linjer i facader og vinduer samt den markerede afslutning mod taget står villaen som den moderne udgave af forgangne tiders stramme funkisarkitektur og som en flot og skarp kontrast til de frodige omgivelser. Indendørs er de enkle rammer taknemlige at fylde ud, da de velproportionerede rum tilpasser sig stort set enhver stilart samt både små og store beboeres indretningsønsker.

Her har Erasmus & Partnere rådgivet

I forbindelse med projekteringen af villaen har Erasmus & Partnere som rådgivende ingeniører udført både statiske beregninger for de bærende konstruktioner og energiberegning.

Cookiepolitik