Arkitekt:
Tegnestuen Skagen

Lokation:
Kirkevej 10, 9990 Skagen

Størrelse:
-

Udførende:
-

Ingeniørydelser:
Udbudsmateriale, Konstruktioner
Kloakprojektering, VVS-projektering
Fundering, Ventilation, El-projektering, Fagtilsyn

Hent PDF

Se billeder

Skagen Bryghus

Mikrobryggerierne er skudt op over hele Danmark siden årtusindskiftet. I 2005 blev Skagen Bryghus A/S på toppen af Danmark grundlagt, og i dag er bryghuset en populær del af Skagens restaurations- og barliv året rundt.

Dieselmotorer erstattet af mikrobyggeri

Skagen Bryghus A/S overtog lokalerne efter Skagens gamle elværk. Hvor dieselmotorerne før stod og arbejdede, er der nu installeret et vidunder af et tysk brygværk – af mærket ’Kasper Schultz’ – med gærtanke i rustfrit stål og flot, skinnende kobber ydre. En del af den gamle, flot istandsatte maskinhal benyttes til restaurant og bar.

Ombygning fra elværk til bryghus

Tegnestuen Skagen ApS er arkitekterne bag forvandlingen fra elværk til bryghus, hvor der er taget godt vare på den gamle bygnings flotte detaljer. Elværket blev oprindeligt opført i 1918, og er derefter udvidet og bygget om utallige gange gennem årene. I dag produceres der øl af høj kvalitet, og danske ølentusiaster har 4 år i træk tildelt Skagen Bryghus ’Dansk ølmærke’, der gives til et udskænkningssted, hvor man får en helt speciel øloplevelse.

Her har Erasmus & Partnere A/S været involveret

Erasmus & Partnere A/S har været med i projektet næsten fra dag ét, og det har været utroligt spændende at følge processen og se det gamle elværk få nyt liv. Vi har været involveret i alt fra udbudsmateriale til fagtilsyn.

Cookiepolitik