Arkitekt:
Bjerg Arkitektur

Lokation:
Hirtshals

Størrelse:
390 kvm

Udførende:
-

Ingeniørydelser:
Projektering, udbud og tilsyn af konstruktioner, VVS og ventilation

Hent PDF

Se billeder

Havglimt Friplejeboliger - Hirtshals

I samarbejde med Bjerg Arkitektur har Erasmus & Partnere rådgivet i forbindelse med opførelsen af en ny fløj ved institutionen Havglimt i Hirtshals, Nordvestjylland. Som rådgivende ingeniører har Erasmus & Partnere stået for projektering, udbud og tilsyn af konstruktioner, VVS og ventilation.

Havglimt Friplejeboliger

Havglimt Friboliger er et moderne botilbud til udsatte voksne mellem 30 og 67 år – til personer med psykiske og/eller fysiske lidelser. Beboerne, der har behov for en tilværelse i et beskyttet, struktureret og omsorgsgivende miljø, indgår i et socialt rummeligt fællesskab, hvor der både er plads til samvær og til at være alene.

Nye boliger til udsatte

Efter en omfattende udvidelse/modernisering af institutionens tilbud i 2011, blev der i 2014 behov for en yderligere udvidelse. Erasmus & Partnere har rådgivet i forbindelse med projekteringen af de 6 nye boliger og tilhørende opholdsområde.
Den nye fløj, der stod klar i 2015, fremviser samme klare formsprog, som de tidligere opførte bygninger – rent, overskueligt og indbydende. Indretningen af de 6 boliger følger samme formel og danner en tryg ramme om beboernes dagligdag.

Cookiepolitik