Arkitekt:
Bjerg Arkitektur A/S

Lokation:
Skolegade 2, 9881 Bindslev

Størrelse:
340 m²

Udførende:
-

Ingeniørydelser:
Udbudsmateriale
Konstruktioner
Kloakprojektering
VVS-projektering
El-projektering
Energirådgivning
Fagtilsyn

Hent PDF

Se billeder

Infotek - Bindslev Skole

Erasmus & Partnere har udført teknisk rådgivning i forbindelse med opførelsen af et Infotek på Bindslev Skole.

Infotek samler skolens bygninger

Tilbygningen, hvoraf Infoteket udgør den største del, er opført i Bindslev Skoles mellemste skolegård med hensyntagen til de omkringliggende bygninger. Infotekets høje bygningskrop er udført med et bærende søjle-drager system af limtræ og stål. Bygningen danner forbindelsesgang mellem skolens afdelinger, og med sin beliggenhed nær skolens nye indgang vil det blive et trafikknudepunkt på skolen – skolens hjerte.

Fra bibliotek til infotek

Infoteket, også beskrevet som skolens nye lærings- og videncenter, afløser skolens gamle bibliotek, der lå fjernt fra elevernes daglige færden på skolen. Ud over bibliotekets bøger er de 340 nye kvadratmeter på Bindslev Skole indrettet med arbejdspladser, søgemaskiner, et område til de skolens yngste elever, læsehjørner og caféborde. Der etableres desuden arbejdsplads til skolens viceinspektør i den nye tilbygning, ligesom der er indrettet et ’amfiteater’, hvor der kan afholdes samlinger af forskellig art.

Her har Erasmus & Partnere rådgivet

Erasmus & Partnere har været involveret i projektet fra starten og har bl.a. udarbejdet udbudsmateriale og rådgivet om energi, ligesom vi har stået for projektering af de bærende konstruktioner, kloak og afløb, VVS og el. Vi har desuden haft ansvar for udførelsen af fagtilsyn.

 

Skolen er senere ombygget til et børnecenter for børn i alderen 0 til 13 år.

Cookiepolitik