Arkitekt:
Arkitektfirmaet Finn Østergaard A/S

Lokation:
Nordens Allé 12, 9800 Hjørring

Størrelse:
-

Udførende:
JESBO-HUSET A/S

Ingeniørydelser:
Konstruktioner
Elementprojektering
Produktionstegninger
Fagtilsyn

Hent PDF

Se billeder

Plejehjemmet Vesterlund til- og ombygning

Erasmus & Partnere har i forbindelse med ombygning og tilbygning af Plehjemmet Vesterlund i Hjørring – nu Ældrecenter Vesterlund – rådgivet leverandøren af de lette træelementer, der er anvendt til byggeriet.

Plejehjem tilpasset beboernes behov

Plejehjemmet i Hjørrings vestligste bydel er udvidet i flere etaper og i denne omgang har Erasmus & Partnere bistået ved projekteringen af 24 plejeboliger, 18 demensboliger samt til- og ombygning af den eksisterende administrationsafdeling, hjemmets centertorv og dagcentret. Centret er opbygget, så beboerne både kan nyde fællesskabet med samvær og sociale aktiviteter og samtidig har mulighed for at trække sig tilbage i egne rammer og slappe af eller sysle med egne aktiviteter.

Elementbyggeri som kernekompetence

Erasmus & Partnere har mange års erfaring indenfor rådgivning i forbindelse med elementbyggeri, og én af vores kernekompetencer er projektering af præfabrikerede elementer til byggeri. I forbindelse med byggeprojektet Vesterlund har Erasmus & Partneres konstruktionsingeniører bl.a. udført konstruktionstegninger til leverandøren af lette træelementer, med detaljerede udførelsesinstruktioner og konstruktionsdetaljer.

Erasmus & Partnere har desuden rådgivet om bærende konstruktioner og udført fagtilsyn.

Cookiepolitik