Arkitekt:
Bjerg Arkitektur

Lokation:
Bistrupvej 3, Hjørring

Størrelse:
Totalt 4500 kvm

Udførende:
-

Ingeniørydelser:
Konstruktioner, kloak, VVS og ventilation.

Hent PDF

Se billeder

Sundhedscenter Hjørring

Sundhedscenter Hjørring

Sundhedscenter Hjørring åbnede officielt 13. februar 2017, men allerede flere måneder før kunne de første afdelinger flytte ind i centret.

Ombygning og udvidelse af sundhedscenter

Sundhedscentret ligger i bygninger, der tidligere har huset sygeplejeskole og derefter 10. klassecenter, og det krævede en omfattende ombygning og renovering plus en tilbygning for at skabe plads til at samle en række af kommunens og regionens sundhedsfunktioner. Funktionerne samles for at udnytte ressourcerne bedre og optimere samarbejdet mellem de regionale og kommunale tilbud. Samlingen skal resultere i, at borgerne oplever større sammenhæng og højere kvalitet i deres forløb på Sundhedscentret.

Tilbygning efter passiv standard

Tilbygningen, der bl.a. rummer genoptræningsfaciliteter, er opført med konstruktioner efter passivhus standard. Den nye bygning er en moderne, enkel struktur med fladt tag og facader af træ, der passer flot ind i de skovagtige omgivelser.

Her har Erasmus & Partnere rådgivet

Bjerg Arkitektur er totalrådgiver på projektet og Erasmus & Partnere har stået for projektering af de bærende konstruktioner, VVS installationer, ventilation og kloak/afløb. Både tidsplan og budget blev overholdt i projektet.

Cookiepolitik