Sommerhuse

Erasmus & Partnere A/S udfører teknisk rådgivning i forbindelse med byggeri af nye sommerhuse/fritidshuse samt ved renovering og/eller tilbygning af ældre sommerhuse. Vi har mange års erfaring, når det gælder byggeri af fritidshuse i både Danmark, Norge, Sverige og Island og rådgiver både private bygherrer, arkitekter, typehusfirmaer og entreprenører.

Teknisk rådgivning til alle former for sommerhuse

Erasmus & Partnere A/S har som rådgivende ingeniører oparbejdet stor ekspertise med bl.a. projektering af bærende konstruktioner og beregning af varmetab til sommerhuse. Vi udfører rådgivning til sommerhuse i alle størrelser og arbejder både med sommerhuse i traditionelle materialer, praktisk indrettede typehuse og supermoderne fritidshuse i nyt formsprog og materialevalg.

Erasmus & Partnere rådgiver gennem hele processen

Vi tilbyder bl.a. totalrådgivning, energiberegninger, lydberegninger, projektering af bærende konstruktioner, bygherrerådgivning og projektering af VVS og kloak ved opførelse af sommerhuse, fritidshuse, feriehuse, hytter. Vi rådgiver gerne gennem hele projektet fra idéen kommer på bordet til nøglen sættes i døren.

Cookiepolitik