Arkitekt:
Combihouse

Lokation:
Lønstrup, Nordjylland

Størrelse:
130 kvm

Udførende:
-

Ingeniørydelser:
Bærende konstruktioner

Hent PDF

Se billeder

Sommerhus i Lønstrup

Enkelt og funktionelt sommerhus med skøn beliggenhed 300 m fra Vesterhavet lidt nord for det gamle fiskerleje Lønstrup i Vendsyssel. Vejret kan være en smule temperamentsfuldt herude mod vest, og bygningens bærende konstruktioner er dimensioneret derefter.

Praktiske løsninger tilpasset brug og beliggenhed

Sommerhuset har kig til Vesterhavet og aktivitetsrum i kælderen. Det er den helt rigtige kombination til en god familieferie. Store gulv-til-loft vinduer og skydedøre giver godt med lys i køkken/spise- og opholdsafdeling uanset vejr og vind, mens trælofter og -gulve samt skorsten opmuret i mørke mursten giver kontrast og skaber en hyggelig stemning. En hems med godt lysindfald gennem gavlvindue og ovenlysvindue giver ekstra sovepladser. Fra den skærmede terrasse er der udsigt gennem sommerhusområdet til havet.

Sommerhus leveret som råhus / medbyg

Sommerhuset er leveret som et ’råhus’, hvor bygherren selv har udført en del af det færdiggørende arbejde. Huset er beklædt med sortmalet træ, har sorte vindues- og dørrammer, og på taget er lagt tagpap og sorte lister. Bygningen fremstår både moderne og diskret, og falder godt ind i sommerhusmiljøet i klitterne med både nye og ældre huse.

Her har Erasmus & Partnere rådgivet

Erasmus & Partnere har i samarbejdet med Combihouse/Ugilt Savværk projekteret bærende konstruktioner på en lang række helårs- og fritidsboliger – deriblandt dette sommerhus i Lønstrup.

Cookiepolitik