Arkitekt:
Arkitektfirma Jørn Schütze

Lokation:
Stranden, Tornby, Nordjylland

Størrelse:
-

Udførende:
-

Ingeniørydelser:
Udbudsmateriale, bærende konstruktioner, energirådgivning

Hent PDF

Se billeder

Sommerhus ved Tornby Strand

Et superflot sommerhus med et klart, moderne formsprog, der både spejler formen på de traditionelle sommerhuse i området og sætter helt nye normer for sommerhusdesign. Sommerhuset er tegnet til den flot beliggende klitgrund af Arkitektfirma Jørn Schütze.

Spektakulært sommerhus i klitten

Sommerhuset hæver sig diskret men markant over klitten bag den brede strand ved Tornby i det vestlige Vendsyssel. Sommerhuset er fra starten planlagt, så beboerne får mest muligt ud af den fantastiske udsigt over Vesterhavet med store vindues- og havedørspartier. Glaspartiernes sorte metalindfatninger indrammer solnedgang, hav og strand som en række malerier.

Enkel og symmetrisk arkitektur

De enkle, skarpt symmetriske glasgavle, der gør huset næsten gennemsigtigt, rammes ind af sort mur og tag. 4 hvidmalede, murede tårne markerer indgangen og bærer husets 2 fløje samt en mindre tagterrasse i sortmalet træ. Indvendigt er huset stramt indrettet med fællesrum midt i huset og soverum/bad til begge sider. De hvide vægge, lyse gulvfliser og glaspartierne blødes op af et smukt, gyldent trælisteloft, der fortsætter som udhæng. Mellem sommerhuset og et skærmende anneks mod øst ligger en populær lægård.

Her har Erasmus & Partnere A/S rådgivet

Som rådgivende ingeniører har Erasmus & Partnere A/S bl.a. stået for udbudsmateriale, projektering af bærende konstruktioner og energirådgivning – herunder udarbejdelse af varmetabsramme.

Cookiepolitik