Arkitekt:
Iver R. Frederiksen

Lokation:
Skallerup nær Lønstrup, Nordjylland

Størrelse:
3 x 247 kvm

Udførende:
Arne Andersen Vraa

Ingeniørydelser:
Erasmus & Partnere har stået for bl.a. udbudsmateriale, projektering af konstruktioner, kloak, el, vvs og tegningsarbejde.

Hent PDF

Se billeder

Flotte spahuse ved Vesterhavet

Skallerup Seaside Resort ved Vesterhavet nord for den gamle badeby Lønstrup er blevet udvidet med tre flotte spahuse hver med plads til 18 personer. De nye store feriehuse er på kort tid blevet populære til både familieweekender og firmature.

Feriehuse planlagt og projekteret efter beliggenhed

Skallerup Seaside Resort ligger direkte ud til Vesterhavet i et smukt, åbent klitterræn, hvilket der er taget hensyn til i forbindelse med projekteringen af bl.a. de bærende konstruktioner i husene, der naturligvis skal være sikre, hyggelige og komfortable at opholde sig i – også hvis stormen raser ind mod kysten og feriecentret.

For bl.a. at minimere støj- og støvgener i forbindelse med byggeriet, er husene opført i elementer. Efterfølgende er der opsat træbeklædning både udvendigt og indvendigt samt lyddæmpende loftplader, der skaber en god atmosfære i det rummelige køkken/alrum.

De tre nye spahuse er opført i samme enkle stil som de øvrige feriehuse på stedet, og med deres sortmalede ydervægge og hvide vindues- og dørrammer falder de fint ind i landskabet og det attraktive feriehusmiljø.

God plads til storfamilien eller vennerne

De tre feriehuse er på 232 kvm og indrettet til max. 18 personer med 6 soverum, 3 badeværelser – det ene med spabad samt et stort køkken/alrum med veludstyret køkken, hvor der er god plads til at lave mad sammen. Derudover er der hyggelig sofaafdeling med brændeovn. Den store delvist overdækkede terrasse inviterer til afslapning og leg, og der er kort vej både til Vesterhavet og centrets mange aktiviteter fra husene.

Her har Erasmus & Partnere rådgivet

Erasmus & Partnere har stået for bl.a. udbudsmateriale, projektering af bærende konstruktioner, kloak, el, vvs og tegningsarbejde.

Cookiepolitik