Arkitekt:
Erik Juul Architects

Lokation:
Nordsjælland

Størrelse:
70 kvm

Udførende:
-

Ingeniørydelser:
Projektering af bærende timber frame

Hent PDF

Se billeder

Bæredygtigt timberframe sommerhus


Erasmus & Partnere har projekteret den bærende timber frame til Europas første FSC certificerede sommerhus. Et spændende projekt at være en del af.

Træ som byggemateriale

Journalist, forfatter og kommunikationsrådgiver Signe Wennebergs utraditionelle sommerhusprojekt blev godt dokumenteret via dagspresse og tv. Træ som byggemateriale er én af Erasmus & Partneres kernekompetencer, og da den bærende timberframe oven i købet er projekteret af én af Erasmus & Partneres ingeniører, var det naturligvis ekstra spændende for os at følge byggeriet. Erik Juul Architects tegnede det 70 kvm store sommerhus, hvoraf hele 97 % består af FSC-certificeret træ.

Bæredygtigt sommerhusbyggeri

Det nye sommerhus har afløst et faldefærdigt ét af slagsen og er opført ud fra tanker om enkelhed, kvalitet, bæredygtighed – og træ som bæredygtigt byggemateriale, genbrug, samvær, haveglæder og nærhed til naturen. De praktiske planer blev ændret af omstændighederne undervejs, men slutresultatet blev et fantastisk sommerhus, hvor træ i mange afskygninger spiller hovedrollen, og hvor der er rum til fællesskab – og udsigt til skønne stunder, haveglæder og afslapning.

Timberframe – traditionelt og moderne

Et timberframe hus forener gamle danske byggetraditioner med nutidige tanker om at bygge så miljøvenligt som muligt og med naturens egne materialer.

Cookiepolitik